Metode bune de a-ti promova afacerea

Foarte multi oameni consuma sute de ore pentru a crea un site pentru afacerea lor inainte de a-l lansa pe Internet. Poti avea astfel un site foarte bun, cu toate uneltele si elementele grafice necesare, dar cum poti anunta publicul ca exista? Pentru aceasta trebuie sa apelezi la metode de promovare a unui site, fie online, fie offline, prin standuri expozitionale. Mai jos iti voi prezenta cateva idei simple care te vor ajuta in procesul de promovare a site-ului tau.

Mai intai anunta-ti toti cunoscutii ca ai lansat un site nou. Da cate un e-mail tuturor prietenilor tai in care sa-i anunti ca afacerea ta beneficiaza si de un site acum si indeamna-i pe acestia sa dea informatia mai departe. In acest fel vei atrage trafic catre site-ul tau pentru prima oara, si vei stii cu siguranta ca cei care vor vizita se vor intoarce si vor fi interesati de produsele promovate. Acesta este poate cel mai simplu pas din promovarea unui site. Poti de asemenea sa postezi standuri expozitionale in locuri cu vad foarte mare, iar daca site-ul tau ofera valoare pentru clientii tai si obtii un pret standuri expozitionale bun, un sfert de drum este ca si facut. Multe persoane cauta un pret standuri expozitionale bun, insa acest aspect il poti rezolva destul de rapid prin recomandari sau prin intermediul motoarelor de cautare.

Al doilea lucru pe care il poti face este sa scrii articole cu ajutorul carora sa-ti promovezi site-ul, chiar si prin standuri expozitionale. Articolele pot avea ca tema descrierea produselor si serviciilor promovate pe site-ul tau. Nu trebuie sa fii un expert pentru a face acest lucru, dar exista o sansa ca tu sa ai informatii despre un anumit produs pe care mii de oameni le cauta cu disperare. Aceasta sansa, o data fructificata, poate transforma campania de promovare a site-ului tau intr-una de succes. Tot ceea ce trebuie sa faci cu aceste articole este sa le postezi in anunmite directoare sau pe anumite site-uri specializate si sa astepti ca traficul sa curga.

Aceasta metoda de promovare a site-ului tau poate ca nu pare foarte atractiva, dar este foarte eficienta. Intr-un an poti acumula zeci de mii de accesari pentru articolele tale, si iti poti crea astfel o mica baza de date cu potentiali clienti, acestia accesand-ti site-ul atunci cand citesc un articol.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Metode bune de a-ti promova afacerea, 10.0 out of 10 based on 1 rating