De ce sa alegi litoralul romanesc vara asta

Imaginea unui litoral romanesc in deriva, cu hoteluri scumpe si conditii ieftine a fost indelung promovata de cei care au preferant, an de an, orice altceva mai putin o oferta de sejur litoral romanesc. Alegand sa revina in acele destinatii exotice chiar si numai prin faptul ca presupuneau iesirea din tara, cei mai multi romani nu mai sunt la curent cu ceea ce pot gasi astazi pe tarmul romanesc al Marii Negre. Un Sejur pe Litoralul Romanesc oferit de TUITravelCenter este insa prilejul perfect de a redescoperi cat de bine si de accesibil se poate petrece cu concediu la mare chiar la noi in tara.

Colectiile oferite de TUI TravelCenter sunt personalizate in functie de marimea grupului si de asteptarile acestuia de la un concediu pe litoral. Indiferent daca mergeti in cuplu sau in familie, un grup mai restrans sau mai mare, cautand liniste, relaxare, lux sau doar distractie fara limite, puteti avea parte de tot ce va doriti. Un colt de litoral romanesc poate acoperi toate acestea pentru ca cei mai multi hotelieri au inteles ca pentru a se bucura de un flux considerabil de clienti trebuie sa investeasca. Iar TUI Travel a fost in permanenta cu ochii pe cei care au investit, le-a analizat serviciile si profesionalismul si a creat un top al celor mai bune oferte in functie de criteriile sugerate mai sus.

Litoralul romanesc ar trebui luat in considerare chiar si pentru simplul fapt ca implica un sejur in tara. Transport mai rapid la costuri mai mici, lipsa stresului de a trece frontiera si de a-ti pregati toate cele necesare, de la asigurari la vigniete si, de ce nu, in lumina incidentelor cauzate de migratia refugiatilor in Europa, siguranta pe care Romania inca o prezinta la acest capitol.

Solicita astazi o oferta de sejur litoral romanesc de la TUI TravelCenter si vei fi surprins de cat de multe optiuni ai. Sezonul este pe cale sa se deschida, asa ca ar fi bine sa profiti din timp pentru a-ti rezerva un colt de litoral romanesc unde sa te simti ca peste hotare, dar la tine in tara. Se poate si la noi – contacteaza-ne si te vom convinge!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
De ce sa alegi litoralul romanesc vara asta, 10.0 out of 10 based on 1 rating