De ce sa aleg o friteuza profesionala?

O friteuza profesionala este binevenita oriunde, mai ales in bucataria romaneasca, in care friteuzele au fost adoptate cu bratele deschise, in primul rand datorita specificului mancarii romanesti, care se bazeaza foarte mult pe prajire. Exista mai multe tipuri de friteuze profesionale, in principiu insa poti sa consideri ca ele se impart pe doua categorii principale, ai de ales intre o friteuza profesionala de bucatarie de restaurant sau o friteuza de bucatarie pentru acasa.

Exista foarte multe tipuri de friteuze profesionale: clasice, semiprofesionale simple sau duble, cu cos rotativ, cu paleta rotativa, cu aer cald (fara ulei) sau incorporabile.  Ele se bazeaza pe cateva caracteristici tehnice: puterea electrica, filtrul de ulei, temporizatorul, optiunea de stoarcere a uleiului prin centrifugare, capacitate alimente si ulei.

Friteuzele profesionale care intra in categoria echipamentelor horeca au un robinet de golire, care este necesar datorita capacitatii foarte mari de stocare.

De ce sa aleg o friteuza profesionala?

O friteuza profesionala este unul dintre cele mai bine venite echipamente pentru o bucatarie calda, garantand calitatea prepararii produselor. Cand ne referim la friteuze profesionale, trebuie stiut ca aceste produse au intrat relativ de scurt timp in Romania, insa datorita beneficiilor, ele sunt utilizate chiar si la nivel industrial.

  1. Friteuza te ajuta sa economisesti timp, chiar daca prin acest fapt consumi mai mult ulei. Daca vrei spre exemplu, sa faci foarte multi cartofi prajiti, prin intermediul unei friteuze profesionale, pui toata cantitatea deodata, timpul de gatire putandu-se micsora de la 2 ore la 20 de minute.
  2. Usurinta utilizarii unei friteuze este un beneficiu pentru care merita sa optezi la acest produs.
  3. Rezultatul intotdeauna desavarsit al produselor pe care le gatesti intr-o friteuza profesionala este cu siguranta factorul decisiv pentru a achizitiona un astfel de produs in bucataria ta.

Oamenii isi doresc performanta si eficienta. O friteuza poate aduce acest lucru in bucataria ta, indiferent daca optezi pentru o friteuza semiprofesionala simpla sau dubla sau pentru o friteuza profesionala pe care sa o folosesti in restaurantul tau, alegerea unui astfel de prdus va fi intotdeauna considerata ca fiind cea mai buna. Fie ca ai musafiri si vrei sa pregatesti rapid ceva bun, fie ca ai nevoie pentru restaurantul tau, alege o friteuza profesionala si vei fi multumit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
De ce sa aleg o friteuza profesionala?, 10.0 out of 10 based on 1 rating