Cum alegi videointerfoane de calitate?

Exista foarte multe incidente datorita oamenilor care se prefac la interfon ca “eu sunt postasul”, lucru care a dus la nenumerate spargeri de apartamente, disconfort si nesiguranta printre locatarii blocurilor si familiilor. La o cautare de de gen “interfoane video la pret mic”, ni se vor afisa aproximativ 20-30 pagini pline cu firme ce produc videointerfoane. Toate aceste firme promit specificatii si functionalitati incredibile insa multe dintre acestea sunt construite pe piese chinezesti importate, ce ne creeaza mai mult disconfort decat confort. O varianta eficienta este angajarea unei firme de paza care sa puna unul sau doi agenti de paza in blocul cu pricina, insa aceasta varianta este si foarte costisitoare.

De cativa ani incoace tehnologia a avansat si firmele care produc aceste interfoane au introdus si tipul de interfoane video (videointerfoane). Aceste videointerfoane se dovedesc a fi foarte eficiente; primul aspect este faptul ca permit persoanelor dintr-o casa sa vada cine este la usa inainte de raspunde si de a permite accesul acelei persoane in bloc sau in locuinta.

Videointerfoanele prezinta si un dezavantaj pentru unele persoane: pretul, insa exista o gama foarte larga de interfoane video care au diferite specificatii.

 

  • Calitate video
  • Calitate audio
  • Functionalitati
  • Telecomanda cu si fara video
  • Interfoane video la care se poate adauga si yala electromagnetica inteligenta

Optiuni se pare ca exista destule, insa cum stim de unde sa alegem cele mai bune videointerfoane in raport calitate pret optim pentru un videointerfon? Aceste videointerfoane exista pe piata prezentate de mult prea multe firme insa un lucru nu se schimba (pretul). Exista insa videointerfoane electra, care sunt foarte bune si cele mai optime in ceea ce priveste raportul calitate pret.

Putem cadea de comun acord ca cele mai bune videointerfoane, sunt acelea care prezinta calitate tehnica de intalta siguranta si sunt foarte amiabile la pret, spre exemplu videointerfoane electra.

Cu o documentatie foarte vasta in acest sens noi consideram ca poate cautarea corecta pe google ar putea fi “videointerfoane electra“, aceste interfoane prezinta calitate pe masura iar pretul este foarte scazut.
Mai exista so problema de carduri magnetice de acces, multe dintre acestea au un tipar similar iar datorita acestui fapt cu cartela de la blocul 1 putem intra si in blocul 2, insa nu si cu videointerfoanele electra. Acest tip de interfon vine cu un magnet cu semnatura unica ce nu poate fi identificata, lucru care ne ofera siguranta de care avem nevoie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cum alegi videointerfoane de calitate?, 10.0 out of 10 based on 1 rating