Ce gradinite recomandam?

Astazi am ales sa vorbim despre gradinite. Multi dintre noi avem copii de 2-3 ani pe care dorim sa ii inscriem la gradinita. Ce gradinite recomandam?

GradinitaRecomandarea noastra este Gradinita Busy Bees Academy. Este o gradinita situata in zona de nord a capitalei, sector 2. Datorita faptului ca am vizitat gradinita Busy Bees, va putem recomanda cu draga inima aceasta institutie. Un personal cald, care iubeste copiii, oameni carora le pasa de copilul dvs. ca si cum ar fi al lor. Copiii sunt instruiti de la cele mai mici varste, incepand cu cresa – da, exista si sectiune de cresa – Busy Bees dispune de personal specializat, psiholog, medici, asistente, sofer si multe altele.

Gradinita Busy Bees Academy pune accent pe pe educatie, oferind metode variate de percepere a notiunilor noi. Predarea se face inclusiv interactiv prin jocuri distractive. Urmarim programa Ministerului Educatiei, si o imbunatatim cu multiple activitati distractive. Busy Bees academy este o gradinita cu bucatarie proprie, are si program de vara pentru copii.

In fiecare zi gradinita are o activitate distractiva:
-pictura cu degetele
-club de creatie, art & crafts
-aerobic
-modelaj
-muzica
-povesti cu personaje.

Rezultatele evaluarilor sunt comunicate parintilor, la fiecare sfarsit de semestru. Mare parte a activitatilor le desfasuram in curte in perioada de vara.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Ce gradinite recomandam?, 10.0 out of 10 based on 3 ratings