Cat de des te ocupi de siguranta masinii tale?

Frana trebuie neaparat pusa la punct cand vine vorba de masina ta si daca ai probleme la placutele de frana trebuie sa ajungi neaparat in service. Masina te poate duce in locatiile dorite intr-un maxim de confort dar daca directia acesteia nu este reglata sau placutele de frana nu sunt stabilizate, poti face cel mai scurt drum din viata. Scartaitul ciudat sau schimbarea directiei de mers a masinii in momentul in care o lasi sa mearga drept, daca nu ai gropi, pot fi primele semnale de alarma.

Pentru a imbunatati masina ta si confortul care sa te ajute sa mentii o atentie sporita, poti achizitiona o camera auto. Este foarte usor sa cumperi o camera auto acum, chiar si pe internet gasesti o multime de oferte de camere auto, cum ar fi pe site-ul https://www.supermisto.ro/camere-auto/.

Pe langa aspectul de siguranta pe care ni-l furnizeaza o camera auto, nu trebuie sa ne lasam masina in grija reviziilor anuale, trebuie mai des facute aceste revizii, pentru ca sa fii sigur(a) ca masina ta functioneaza in conditii de deplina siguranta. NU putem sa ne lasam siguranta sa fie verificata doar o data pe an. In ziua de azi, la ce drumuri avem de facut zilnic si cate gropi au de infruntat masinile noastre, nu putem fi siguri nici ca drumul de la service pana acasa este liber de evenimente neplacute. Masina este o necesitate, ne ajutam de ea in orice situatie, dar trebuie sa o ajutam sa stea cat mai mult pe langa noi, asadar, trebuie sa o mai ducem din cand in cand la service, la un service specializat si cu personal calificat bineinteles.

Elementele de franare sunt importante pentru siguranta noastra, tocmai din acest motiv trebuie sa ajungem cu masina pe mana specialistilor in domeniu, nu trebuie sa ne culcam pe o ureche cu gandul ca nu e grav. Mai bine verificam. Orice sunet ciudat scos de la motor sau de la sistemul de franare  trebuie verificat. In ziua de azi exista specialisti calificati si certificati in domeniu in majoritatea service-urilor, iar piesele de schimb pot fi convenabile ca pret, tot ceea ce trebuie sa faci este sa verifici service-ul inainte, sa ofere facturi si garantii.

Elementele de franare vin in ajutorul soferului atunci cand avem nevoie de franare sau pur si simplu avem de luat un viraj, frana este foarte importanta. Viata ta este pe mana unui sistem fizic, tocmai de aceea trebuie sa ai mare grija de masina ta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cat de des te ocupi de siguranta masinii tale?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings