Care sunt cele mai bune activitati pentru tine si copilul tau?

In zilele noastre oamenii aleg calea cea mai usoara de a primi sau de a vizualiza informatia, si anume materialele video sau foto pe telefon sau pe calculator. Nu este o alegere rea sa beneficiezi de aceste gadgeturi, insa cititul trebuie sa ramana o optiune. Acum poti gasi carti online in orice librarie online, cea mai tare librarie online fiind considerata Books-Express.ro, librarie unde poti gasi o multime de carti din domenii variate.

Materialele audio sau multimedia reprezinta o alegere buna si ele, insa cel mai bine este sa achizitionezi carti, fie in librarii, fie carti online dintr-o librarie online.

Beneficiul materialelor audio este unul destul de mare, aceste materiale nu te obliga sa te opresti din alte activitati, cum ar fi de exemplu condusul masinii, etc si nu folosesti prea mult timp in plus. De asemenea speli vasele, faci exercitii fizice, plimbi cainele… si poti asculta materialele audio, lucru extrem de benefic pentru ca inveti prin repetitie, insa cititul trebuie si este esential sa ramana una dintre activitatile principale din viata noastra.

Cel mai mare secret al dezvoltarii este sa iti focalizezi atentia pe ceea ce te intereseaza suficient timp cat sa existe o transformare, cat de mica -asa cum definea James Braid hipnoza, cand avem o stare modificata de constient.

Cand tu mergi la un curs, mai ales un curs lung de cateva zile, probabil lasi niste treburi neterminate. Daca directionezi atentia suficient de mult timp catre acel lucru, el devine realitatea ta. Daca lasi probleme nerezolvate, atentia ta va fi la ce ai invatat sau la problemele pe care le ai de rezolvat? Fenomenul e ca foarte mare parte din informatii se pierd daca nu revizuim din cand in cand acele informatii sau daca nu le folosim in viata de zi cu zi.

Dezvoltatre ta are loc atunci cand dai atentie la ce vrei sa inveti concentrandu-te si dand o valoare fenomenal de mare la invatarea ta, vorbind despre asta. Cititul este una dintre activitatile care iti imbunatateste si concentrarea, si vocabularul, si nivelul de invatare. Este necesar sa iti indrepti atentia suficient timp in directia pe care ti-ai propus-o.

Ce iti distrage atentia iti distruge intentia, spre exemplu daca intentia ta e sa inveti dar atentia este distrasa de la acest subiect, ceea ce ti-a distras atentia ti-a distrus intentia de a te dezvolta in mod accelerat.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Care sunt cele mai bune activitati pentru tine si copilul tau?, 10.0 out of 10 based on 1 rating